Dogovorena je saradnja sa načelnikom Službe za vaskularnu hirurgiju UKC Republike Srpske

in Novosti
19. 02. 24
posted by: Super User
Pogodaka: 625

Početkom marta u JZU Bolnica Istočno Sarajevo biće dostupne usluge vaskularnog hirurga. Dogovorena je saradnja sa načelnikom Službe za vaskularnu hirurgiju UKC Republike Srpske dr Milankom Maksićem.

 

On će raditi sve vrste vaskularnih operacija, a ujedno će vršiti i preglede iz oblasti vaskularne hirurgije.

 

Svi zainteresovani pacijenti mogu da se zakažu u hirurškoj ambulanti na broj telefona 057 325 339 u periodu od 7 do 9 časova i od 14 do 15 časova svakog radnog dana tj. već od danas - 25. februara 2019. godine. Prvi dolazak doktora Maksića planiran je za 2. mart 2019. godine.

 

Usluge koje će biti dostupne našim pacijentima dolaskom ovog poznatog stručnjaka najvećim dijelom biće tercijalnog novoa, iako smo mi bolnica sekundarnog nivoa.

 

Stručna usavršavanja dr Milanko Maksić sticao je na Univerzitetskim klinikama regiona i Evrope. Pored toga on je član mnogobrojnih domaćih i stranih naučnih i stručnih udruženja iz svoje oblasti.

 

Saradnja sa poznatim stručnjakom iz oblasti vaskularne hirurgije doktorom Maksićem prava je prilika da naša ustanova pruži usluge najsloženih vaskularnih operacija kako bi svi pacijenti Sarajevsko-romanijske regije pa i šire dobili najbolјu zdravstvenu uslugu. I to je jedan od način da se poveća stepen sigurnosti i povjerenja u našu bolnicu.

 

O terminu dolаska gostujućeg doktora možete se dodatno informisati na našoj internet stranici www.bolnicakasindo.com