Dogovorena saradnja sa prof. dr Milanom Simatovićem

in Novosti
19. 03. 05
posted by: Super User
Pogodaka: 528

U cilje još boljeg unapređenja usluga za naše pacijente sa velikim zadovoljstvom Vas obavještavamo da je Javna zdravstvena ustanova Bolnica Istočno Sarajevo uspostavila saradnju sa eminetnim stručnjakom iz oblasti opšte hirurgije Prof. Dr Milanom Simatovićem.

Prof. dr Milan Simatović specijalista opšte hirurgije i redovni profesor na Medicinskom fakultetu u Banja Luci u našu ustanovu dolaziće po pozivu, a u dogovoru sa našim hirurzima i zajedno sa njima obavljati složene operacije na želucu, debelom crijevu i žučnim putevima. Sve dodatne inforamcije se mogu dobiti na broj telefona 057 325 329 svakog radnog dana od 9 do 14 časova.

Pored obavljanja složenih hirurških intervencija profesor Simatović će aktivno edukovati naše hirurge kako bi i sami ubrzo mogli raditi takve zahtjevne operacije. Iako smo zdravstvena ustanova sekundardnog nivoa, uvođenjem ove procedure pružaćemo usluge tercijalnog novoa zdravstvene zaštite.

Svoja stručna usavršavanja Prof. dr Milan Simatović sticao je na velikom broju poznatih Univerzitetski klinika koje su specijalizovane za ovakve vrste hiriruških intervencija. Pored toga on je član mnogobrojnih domaćih i stranih naučnih i stručnih udruženja.

O terminu dolaska gostujućeg profesora možete se dodatno informisati na našoj internet stranici www.bolnicakasindo.com.