Poziv na konferenciju za novinare

in Novosti
19. 01. 17
posted by: Super User
Pogodaka: 437

Čast nam je da Vas, pripadnike medija pozovemo da budete gosti JZU Bolnica Srbija i Olimpijskog centra Jahorina, te da u ponedjeljak, 21. januara 2019. godine u 10:00 časova, u prostorijama JZU Bolnice „Srbija“ u Istočnom Sarajevu, prisustvujete sastanku a nakon toga i konferenciji za novinare, povodom akcije besplatnih mamografskih pregleda za sve žene sa područja opština grada Istočno Sarajevo.

Kao društveno odgovorna kompanija Olimpijski centar Jahorina odlučio je u saradnji sa JZU Bolnica „Srbija“ u Istočnom Sarajevu omogućiti besplatne preglede mamografima koji imaju za cilj rano otkrivanje raka dojke, adekvatnu dijagnostiku i terapiju, smanjenje smrtnosti i poboljšanje kvaliteta života žene. Otkrivanje raka dojke u ranoj fazi pored visoke šanse za izlječenje, omogućava i primjenu hiruških intervencija, brži oporavak, smanjenje invalidnosti, bolji kvalitet života kao i smanjenje troškova liječenja i indirektnih troškova bolesti. Cilj konferencije je upoznavanje javnosti o načinu prijave za ovu akciju ali i vraćanje povjerenja stanovnicima Sarajevsko – romanijske regije bolnicom “Srbija” u zdravstveni sistem.

 

Očekujemo Vas!

 

Datum/vrijeme Ponedjeljak, 21. januar 2019. godine, 10:00 časova

Mjesto Prostorije JZU Bolnica „Srbija“ - Služba radiologije.

Govornici * Predsjednik nadzornog odbora OC Jahorina – Nedeljko Elek * v.d. direktora JZU „Srbija“ – Nebojša Šešlija * Načelnik Službe radiologije JZU Bolnice „Srbija“ – dr Zorica Mirvić * Načelnici svih opština sa teritorije grada Istočno Sarajevo

Program 10:00 časova – Sastanak i konferencija za novinare

 

Za potvrdu prisustva i sve dodatne informacije možete kontaktirati Dalibor Bošković, na mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili broj telefona 065528754.